3029680 Ecolab Into Forte 1 L hapan puhdistusaine

Tuotekoodi: 3029680 Valmistaja: Ecolab
Hapan puhdistusaine

Saatavuus: Varastossa

Verollinen: 17,73 € Veroton: 14,30 € / Pullo
Tulostettavat
Käyttöturvallisuustiedote
Tuotekortti

Into Forte on hapan puhdistusaine joka tarkoitettu haponkestävien materiaalien kuten kaakeli-, posliini-, teräs- ja muovipintojen peruspuhdistukseen kylpy- ja saniteettitiloissa. Into Fortea ei saa käytää emali-, marmori- eikä mosaiikkipinnoilla.

Ominaisuudet Into Fortella on erinomainen puhdistusteho. Into Forte hapan puhdistusaine poistaa itsepintaisetkin saostumat, kuten kalkki- ja virtsakiven, sementtijäämät ja metallivärjäytymät. Into Forte poistaa myös pahaa hajua. Pesuaineasetus 648/2004 mukaisesti sisältää alle 5 %: anionisia ja ionittomia tensidejä Lisäksi hajustetta ja väriainetta. pH-arvo Konsentraatti: 0,2 Käyttöliuos: 2,2 Käyttö Pestävät pinnat kostutetaan vedellä. Käyttöliuos levitetään puhdistettavalle pinnalle harjalla tai sienellä. Puhdistusaineliuoksen annetaan vaikuttaa hetken ja pinta käsitellään mekaanisesti esim. harjalla. Lopuksi huolellinen huuhtelu vedellä ja neutralointi emäksisellä yleispuhdistusaineella.

HUOM! Into Forte hapan puhdistusaine ei saa joutua kosketuksiin klooripitoisten puhdistusaineiden kanssa.

Annostus Päivittäiseen puhdistukseen 10 - 30 ml / 10 l vettä Vaativampaan puhdistukseen 50 -100 ml / 10 l vettä Vaikeat saostumat poistetaan laimentamattomalle Into Fortella.

Varastointi Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

6 plo/ ltk