T7423.001 Kiilto Kisu kivisuoja 1 l

Tuotekoodi: T7423.001 Valmistaja: Freudenberg
Kivisuoja

Saatavuus: Varastossa

Verollinen: 43,64 € Veroton: 35,19 € / Pullo
Tulostettavat
Käyttöturvallisuustiedote
Tuotekortti

Kyllästysaine kivi- ja laattalattioiden sekä niiden saumojen suojaukseen. Helppo levittää ja joka muodostaa näkymättömän ja tehokkaan suojan kivilattioille. Ei jätä kalvoa, eikä tee pintaa liukkaaksi. Kuivuu nopeasti.

Käyttöohje:

Kiilto Kisu levitetään ohuena tasaisena kerroksena kuivalle ja puhtaalle lattialle. Levitys tehdään puhtaalla mopilla tai vahanlevittimellä. Kiilto Kisua levitetään yleensä yksi kerros, huokoisille pinnoille 2-3 kerrosta. Annetaan kuivua vähintään 30 min levityskertojen välillä. Pintojen värisävy voi käsittelyn yhteydessä syventyä. Kiilto Kisulla käsiteltyä pintaa ei voi maalata, lakata eikä vahata.

Kuivumisaika normaaliolosuhteissa n. 60 min. Alin työskentelylämpötila +15°C. Riittoisuus 30-70 m² / l pinnan huokoisuudesta riippuen.

Pinnan paikkaus: lattia puhdistetaan KiiltoTeho A 100:lla ja levitetään yksi kerros Kiilto Kisua täysin kuivuneelle pinnalle kuluneisiin kohtiin. Ylläpitosiivous: normaalit käsi- tai konemenetelmät puhdistusaineena Kiilto 10 Universum tai Kiilto Teho A 100.