143803 Swep Duo HygienePlus moppi 35 cm

Tuotekoodi: 143803/2033665 Valmistaja: Freudenberg
Swep Duo HygienePlus moppi 35 cm

Saatavuus: Varastossa

Verollinen: 36,90 € Veroton: 29,76 € / Kappale

Swep Duo HygienePlus on kaksipuolinen mikrokuitumoppi, jolla on erinomainen puhdistusteho ja erinomainen kestävyys. Värikoodausmahdollisuus vakiona molemmissa työleveyksissä. Swep Duo HygienePlus soveltuu kaikkiin käyttöympäristöihin, sairaaloista ja toimistoista hotelleihin ja ravintoloihin, ja käytettäväksi kuivana, nihkeänä tai kosteana.

Kaksipuolinen moppi tuplaa samassa ajassa pyyhityn pinta-alan verrattuna yksipuolisiin moppeihin. Lisäksi Swep Duo HygienePlus mopin optimoitu kosteudenluovutuskyky mahdollistaa 40% suuremman pinta-alan pyyhkimisen yhdellä mopilla.

Antibakteerinen ominaisuus tekee mopista turvallisen käytössä. Moppeja voi säilyttää kosteana ilman bakteerikasvua ja käytössä moppi poistaa todistetusti jopa 99,99% bakteereista yhdellä pyyhintäkerralla*. Kaksipuolisessa moppijärjestelmässä siivous on nopeampaa ja moppeja tarvitaan vähemmän. Näin ollen käyttökulut, alkuinvestointi ja moppien käsittelykulut käytössä ovat pienemmät.

•Yksipuolinen mikrokuitumoppi •Värikoodausmahdollisuus vakiona •Optimoitu kosteudenluovutuskyky •Antibakteerinen ominaisuus •Soveltuu käytettäväksi kuivana, nihkeänä tai kosteana kaikissa käyttöympäristöissä. •Maksimipesulämpötila 95°C, pesua suositellaan 60°C lämpötilassa.

Swep Duo HygienePlus liukuu alhaisen kitkan ansiosta kevyesti pinnalla, mikä vähentää kehon kuormitusta. Erinomainen esimerkiksi pöytäpintojen ja muiden laajojen pintojen ergonomiseen pyyhintään.