Toimitus- ja palautusehdot

Yleiset toimitus- ja palautusehdot 1.2.2017

Mikäli asiakaskohtaisesti ei ole muuta sovittu, noudatamme yleisiä toimitus- ja maksuehtojamme.

Toimitusehdot

Tarjoamme rahtivapaat toimitukset yli 400,00 euron (alv 0%) kertatilauksille. Alle 400 euron tilauksista veloitamme toimitusmaksun 17,00 euroa. Toimitusmaksu sisältää mahdollisen kuormalavan. Emme peri erillistä lavaveloitusta. Pientoimituslisä 10 euroa veloitetaan tilauksilta, jotka ovat nettoarvoltaan alle 100 euroa (alv 0%). Tilaukset pyrimme toimittamaan mahdollisimman nopeasti, 1-5 työpäivän kuluessa.

Varastotuotteillamme on 14 vuorokauden palautusoikeus, mikäli palautettava tuote on myyntikuntoinen. Muille kuin varastovalikoiman tuotteille emme valitettavasti pysty tarjoamaan palautusoikeutta. Palautuksista veloitamme 30 euron (alv 0%) käsittelykulun sekä mahdollisen palautusrahdin, mikäli palautus tapahtuu VeliMark :sta riippumattomasta syystä. Ennen palautusta otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

VeliMark :n vastuu rajoittuu asiakkaan tuotteesta maksamaan kauppahintaan. VeliMark ei ole vastuussa tuotteiden tai palveluiden virheestä tai käytöstä aiheutuneista välittömistä tai välillisistä kuluista tai tulonmenetyksistä.