Yleiset toimitustavat

Tarjoamme rahtivapaat toimitukset yli 400,00 euron (alv 0%) kertatilauksille. Alle 400 euron tilauksista veloitamme toimitusmaksun 17,00 euroa. Toimitusmaksu sisältää mahdollisen kuormalavan. Emme peri erillistä lavaveloitusta. Pientoimituslisä 10 euroa veloitetaan tilauksilta, jotka ovat nettoarvoltaan alle 100 euroa (alv 0%). Tilaukset pyrimme toimittamaan mahdollisimman nopeasti, 1-5 työpäivän kuluessa.

Varastotuotteillamme on 14 vuorokauden palautusoikeus, mikäli palautettava tuote on myyntikuntoinen. Muille kuin varastovalikoiman tuotteille emme valitettavasti pysty tarjoamaan palautusoikeutta. Palautuksista veloitamme 30 euron (alv 0%) käsittelykulun sekä mahdollisen palautusrahdin, mikäli palautus tapahtuu Papyrus Suppliesista riippumattomasta syystä. Ennen palautusta otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Papyrus Suppliesin vastuu rajoittuu asiakkaan tuotteesta maksamaan kauppahintaan. Papyrus Supplies ei ole vastuussa tuotteiden tai palveluiden virheestä tai käytöstä aiheutuneista välittömistä tai välillisistä kuluista tai tulonmenetyksistä.


Nouto myymälästä
Asiakkaalla on mahdollista noutaa tilaus aukioloaikoina myymälöistämme. Palvelevien myymälöidemme aukioloajat ja osoitetiedot löydät Toimipisteet välilehdeltä.